Harmadik alpolgármester is lehet Gödön?

A csőd felé robogó településen egy harmadik alpolgármesterre is javaslatot tehet a hatalmához foggal-körömmel ragaszkodó Balogh Csaba.

 

Az előterjesztésében azt még titkolja Balogh, hogy kit is szeretne harmadik alpolgármesternek – a nagy átláthatósági harcos…

Vajon a korábban jogellenesen odarakott harcostársak közül valakit? Andrejka Zombort, vagy Hlavács Juditot? Netán kedves feleségét, aki a hatalmas ellenzéki bukás miatt sem parlamenti képviselő, sem államtitkár nem lesz a jövőben? Netán a mostani helyettesnek megnevezett fideszes Pintér Györgyöt jelöli Balogh?

A 7 ellenzéki képviselőből – Vajda Viktóriát leszámítva – már csak Hives Gábor és Szilágyi László nem volt alpolgármester Gödön az elmúlt 30 hónapban.

Hives Gábor a mostani kampányban háttérbe húzódott, de Szilágyi László teljes mellszélességgel állt be a Balogh-Dorosz tandem kampányába. Még olyan hülyeséget is posztolt Szilágyi, hogy a jövőben csak fideszes párttagkönyvvel lehet menni a Balatonra. Egy jó ellenzéki vezetőtől már csak ezért kijárna a kinevezés.

Hivessel szemben Szilágyi lehetséges jelölését erősíti, hogy hozzá köthető az igencsak kétes gazdasági háttérrel rendelkező TESZ vezető Garai Győző, akit a számtalan végrehajtás ellenére továbbra is alkalmaznak Gödön. Szilágyi jó párost alkothatna Garaival.

Szilágyi László Garai Győzővel

Balogh Csabától, nem lenne idegen, ha nem a korábbi szövetségeseit jelölné újra. Az is elképzelhető, hogy már az utolsó szövetségesei sem hajlandóak együtt dolgozni vele. Egyedül a debreceni MSZP-s csapatban töretlen Balogh Csaba bizalma, vajon miért?

Balogh információink szerint többeknek megígérte, hogy ha nem az ellenzék nyer, akkor lemond. Gödön az ellenzék népszerűsége Balogh alatt bezuhant. 10%-t vesztettek az ellenzéki pártok két év alatt. A gödiek véleménye egyértelmű. Ennek ellenére Balogh Csaba az utolsó utáni pillanatig ragaszkodik a hatalmához, pedig a Gödért tett egyetlen pozitív lépése saját lemondása lenne.

A filmben látott jelenet Göddel való hasonlósága, csak a véletlen és Balogh Csaba műve 🙂

 

Vajon ki lesz, akit megnevez Balogh? Új vagy régi? Ellenzéki vagy fideszes?

A Facebook-n indított szavazásunkon Andrejka Zombort és Hlavács Juditot tartják e legesélyesebbnek a posztra.

 

Egy gondolat a “Harmadik alpolgármester is lehet Gödön?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük