Közel 10%-t bukott az ellenzék 2019 óta Gödön

2022. április 3-án nem csak az országgyűlési választásokról és a népszavazásról dönthettek a gödiek, de értékelték az elmúlt két és fél év városvezetését is. Ha most lennének önkormányzati választások, akkor nagy valószínűséggel mind a polgármestert, mind a körzetes képviselőket a Fidesz-KDNP adná.

Tuzson Bence és a Fidesz-KDNP nyerte a választást Gödön is. Egy markáns ellenzéki településből stabil fideszes települést okozott a folytonos harc. A 2019-es (MSZP nélküli) 8%-os ellenzéki előnyből, 2022-re 3,5% fideszes előny lett. 11,5%-t bukott az ellenzék Balogh Csaba polgármester alkalmatlansága és önkényes harca miatt. Kijelenthetjük, hogy Dorosz Dávid vereségének egyik, ha nem a legfőbb oka maga Balogh Csaba.

 

A gödiek békét és nyugodt életet akarnak. Nem akarnak harcolni a Samsunggal, nem akarnak tüntikézni, molinókat kiaggatni, dudálgatni, nem akarják, hogy egy apró, de hangos kisebbség felforgassa az életüket. Fejlődni akarnak, szépülni. Nem lemondani egy 500 milliós támogatásról és egy új bölcsődéről, hanem új bölcsődét akarnak.

Az is kiderült, hogy a gödiek valódi többségét nem zavarja a Samsung, nem zavarja a KGÖ létrehozása. A gödieket Balogh Csaba zavarja, ezt megmutatták. Megmutatta az, hogy 8 %-kal kevesebben szavaztak az ellenzékre, mint 2019-ben.

Vasárnaptól senki sem hivatkozhat a gödiekre ha megszólal a Samsunggal vagy a különleges gazdasági övezettel kapcsolatban, senki sem nevezheti magát a Göd hangjának, senki se mondhatja, hogy Gödért dolgozik, mikor harcot folytat.

Balogh Csaba Dorosz Dáviddal kötött szövetsége elbukott, az a hibás politika, amit egy esetleges kormányváltásra épített, megbukott. Balogh Csaba a Fidesz és Tuzson Bence győzelmével véglegesen elbukott.

2019-ben, amikor Balogh átvette a várost, 3-3,5 milliárd forint volt a kasszában, mára 2 milliárdos hiánnyal számolnak. A hatalmas hiány ellenére információink szerint a térségben Gödön épülnek a legdrágábban az utak.

A gödiek közel 75%-a részt vett a vasárnapi referendumon, az ő véleményük egy olyan valós érték, amit meg kell hallania Balogh Csabának és el kell gondolkodnia a lemondáson.

Ahogy mondani szokták, nem azt mondták Csaba…!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük