Költségvetés nincs, fideszes helyettes van

Mai napig nincs Gödnek költségvetése, de Balogh Csaba kitart fideszes helyettese, Dr. Pintér György mellett. A számos napirendi pont között egyik sem foglalkozott azzal, hogy ne fideszes helyettese legyen, de ezen már nem csodálkozunk. Balogh réges-rég hangoztatja elköteleződését a fideszes képviselő irányába.

 

Dr. Pintér György Balogh Csaba megnevezett helyettese

 

Információink szerint továbbra sincs költségvetés, nem sikerült többséget szereznie Balogh Csabának a benyújtott költségvetéssel kapcsolatos előterjesztésekhez.

 

A god.hu-n elérhető anyagok minőségét látva ezt nem is csodáljuk. Áthúzott, átírt és kiegészített előterjesztést kaptak a képviselők, látszik, hogy ez egy félkész munkaanyag volt, csak beterjesztve. A sürgősséget sem mi, sem a megkérdezett szakértő nem értette. A város a tavalyi év költségvetése alapján mindaddig működőképes, amíg a 2022. évi költségvetést nem fogadja el az önkormányzat.

Az elmúlt 30 évben nem fordult elő olyan, hogy ne lett volna beterjesztve törvényi határidőre az éves költségvetés, pedig volt már mindenféle színű polgármestere Gödnek, igaz, Baloghon kívül egyiket sem ítélték el joggal való visszaélés miatt és egyikük elől sem menekültek el a tapasztalt és szaktudással bíró köztisztviselők és közalkalmazottak.

Egy gondolat a “Költségvetés nincs, fideszes helyettes van

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük