Madarat tolláról, embert barátjáról?

Dorosz Dávid, a hatpárti összefogás jelöltje továbbra is kitart Balogh Csaba, Göd momentumos polgármestere mellett. Dorosz múltheti – csekély online érdeklődés mellett futó – rendezvényén a hangosítás hiánya mellett feltűnő volt Balogh Csaba jelenléte.

Balogh Csaba, Dorosz Dávid dunakeszi fórumán

Balogh hosszú évek tervezése után, múlt héten végre kinevezhette Dr. Pintér Györgyöt helyettesének, ebben csak az a bökkenő, hogy Pintér nem a koalíciós partnerek politikusa, hanem a Fidesz-KDNP-é. Balogh 2020-ban feljelentést is tett az előző gödi vezetés ellen, köztük Pintér György ellen, de ma már teljes mellszélességgel kiáll a Fidesz helyi emberei mellett.

Vajon nem zavarja Dorosz Dávidot, hogy

 

Úgy látszik Doroszt semmi sem zavarja, ahogy ő mondta: madarat tolláról, embert barátjáról. Ne feledjük, hogy egy fiatal halálán viccelődő Gér Mihály Párbeszédes politikus is Dorosz jó barátja.

Nyíltan kijelenthetjük, aki Dorosz Dávidra szavaz, az Balogh Csabára szavaz. Ha Dorosz nyer, 2024-ig biztosan Balogh Csaba marad Göd polgármestere, ezt pedig egyetlen egy gödi se akarhatja igazán.

 

A Dorosszal szövetséges pártok képviselői már 2020. áprilisában felhívták az ellenzéki pártok figyelmét Balogh Csaba viselkedésére.

„Három párt (DK, LMP, Jobbik) négy képviselője, köztük Göd városának két alpolgármestere, akik a Gödi Összefogás frakció tagjai, kijelentik, hogy Balogh Csaba polgármester mind politikailag, mind emberileg tisztségének betöltésére alkalmatlan”

 

Az egész választókerület kerülhet nehéz helyzetbe, ha április 3-a után a Balogh-Dorosz modell átlépheti Göd határát. A két messziről jött ember egymásra találása már nem csak Göd, de Fót, Erdőkertes, Veresegyház, Csömör, Csomád és még Dunakeszi fejlődését is megállíthatja. A Samsung adó eistandolásával évi több száz millió forintot vennének el ezektől a településektől.

Ha Dorosz Dávidon múlt volna, akkor biztosan nem valósultak volna meg a következő fejlesztések, hiszen ezek, mind a Samsung adójából kerültek támogatásra.

  • Csomádon: kerékpárút- és járdaépítési projekt (utófinanszírozással)
  • Fóton: gyalogátkelőhelyek kiépítése
  • Veresegyházon nem támogathatta volna az önkormányzat egy bedőlt társasházépítésben önhibájukon kívül bajba kerülő családokat
  • Dunakeszin a Szent Péter és Pál görögkatolikus templom kifestésére és a templom ikonosztázának elkészítésére sem kerülhetett volna sor
  • a sort folytathatnánk

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük