Nem is fizetnek Gödre építményadót, az emelést megszavazó képviselő urak?

Múlt héten 7 képviselő támogatása mellett  brutális méretű adóemelést fogadott el a gödi képviselő-testület. Ha megnézzük a képviselők által beadott vagyonnyilatkozatokat, egyből tisztább képet kapunk arról, hogy miért is voltak ennyire bátrak az urak: a 2022. évi vagyonnyilatkozatuk alapján egyikük sem fizet Gödre építményadót, az igennel szavazó 7 képviselő közül 5-t egyáltalán nem érint az emelés.

A képviselő asszonyok becsületére legyen mondva, hogy ők legalább úgy szavaztak igennel, hogy az ő adójuk is megemelkedik.

Az adóemelést megszavazó képviselők több, mint 70%-t nem érinti az általa megszavazott brutális adóemelés.

Az adóemelést megszavazó képviselők közel 60%-a rövidebb vagy hosszabb ideig volt már alpolgármester Gödön 2019 óta.

Erre mondják, hogy máséval verik a csalánt.

 

2 gondolatokat “Nem is fizetnek Gödre építményadót, az emelést megszavazó képviselő urak?

  1. Függetlenül attól, hogy a brutális építményadót megszavazó képviselők nevén van vagy nincs gödi ingatlan, e szenvtelen sarcolása a lakosságnak mindenképp az ő saruk. (Megjegyzem: az egész – beleértve a Janus-arcú Fidesz-frakciót is – képviselő-testületé.) Ez ti. az idestova 2,5 éves áldásos tevékenységük – úgymond – eredménye. Nyilvánvalóan látványos csődöt mondtak, s a fölhalmozott költségvetési hiányt (különböző ürügyekkel, bizonyítvány-magyarázatokkal) hanyag eleganciával a balgán rájuk szavazókra is terhelik. Elég csak egy gyors névsorolvasást tartani, s azonnal kiderül, mindez nem a véletlen műve, hiszen bukott, alkalmatlan, igen szerény képességű, alkalmasint megélhetési vagy extrém pártideológiától megszállt politikusokról van szó. No, de ez van: 2019-ben Göd hirtelen fölindulásból ezeket juttatta hatalomra. Hát, most önmegvalósítanak. Tetszettek volna gondolkodni. Kiigazítási lehetőség 1,5 év múlva. Bár ami az ún. rendszerváltozás utáni gödi polgármestereket, képviselő-testületeket illeti, kissé borúlátó vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük