„Al”polgármesteri csiki-csuki a közvilágítással

Szilágyi László, Göd – saját bevallása szerint – vezetője kijelentette saját Facebook oldalán, hogy Gödön nem lesz lekapcsolva a közvilágítás annak ellenére sem, hogy a kormány lehetőséget biztosít arra, hogy egy település a közvilágítás mérséklésével spóroljon a költségein.

„Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy jelen gazdasági helyzetben NEM kívánjuk a közvilágítást csökkenteni, ezen a téren nem lesz változás városunkban.Meggyőződésem szerint közbiztonságunk szintjét nem csökkenthetjük, nem tehetjük ki fokozott kockázatnak a közvilágítás korlátozásával, csökkentésével, esetleg lekapcsolásával. Korábbi javaslatom alapján a hivatal már vizsgálja a közvilágítás korszerűsítésének lehetőségét.”

Pár hete maga Szilágyi László ennek még az ellenkezőjét gondolta. Még előterjesztést is beadott azért, hogy lehetőség szerint csökkenjen Gödön a közvilágítás időtartama. Szilágyi egész pontosan arra tett javaslatot, hogy a képviselő-testület kérje fel a jegyzőt, hogy vizsgálja meg annak a lehetőségét, hogy lehetséges-e, hogy éjfél és hajnal 4 között szüneteljen a közvilágítás Gödön.

Szilágyit az sem érdekelte, hogy javaslatával az utolsó két vonattal haza érkező gödiek vaksötétben botorkálhattak volna haza.

Mi ennek a hirtelen változásnak az oka?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük