Szilágyi László már békülne a Fidesszel, Tuzson Bencével és a kormánnyal is

Az elmúlt hónapokban még Dorosz Dávidot és kormányváltást reklámozta és a Fidesz elküldésért harcolt Szilágyi László, ma már békülne mind a kormánnyal, mind a Fidesszel. Sőt ma már Lázár János példáját követve munkamegbeszélésre invitálta Tuzson Bencét. Nem lesz egy kicsit magas az a ló, amire Szilágyi felült?

Szilágyi László 2020 elején, még mind emberileg, mind szakmailag alkalmatlannak tartotta Balogh Csabát a polgármesteri posztra. 2020 nyarán Szilágyi László 4,5 milliós ügyvédi költség felhasználásával két alkalommal is felfüggesztette Balogh Csabát, az általa vezetett bizottságokkal. A 4,5 millió forint elverése ellenére egyik felfüggesztés sem volt teljesen megalapozott, Balogh Csaba pert is nyert. Az külön érdekes, hogy Szilágyi egyszer a győri a Quaestor körből, egyszer pedig Nyíregyházáról hozott ügyvédet. Az ős gödi Szilágyi közelebb nem talált jogászt?

Miután Szilágyi László emberileg és szakmailag is alkalmatlan tartotta azt a Balogh Csabát, akit két alkalommal is felfüggesztetett, mi történik, mit lép Balogh Csaba? Hát kinevezi helyettes alpolgármesterének, mert hát, hogy most éppen benne bízik. Balogh bízott már Fülöp Zoltánban, Lőrincz Lászlóban, Andrejka Zomborban, Hlavács Juditban és Pintér Györgyben is. Most éppen Szilágyi Lászlóban bízik. Lassan egyszerűbb felsorolni, hogy ki nem volt alpolgármester Gödön 2019 óta. Ez az igazi stockholm szindróma, abban bízik, aki bántotta, aki felfüggesztette, aki alkalmatlannak tartotta.

Így jutottunk el a mai naphoz. Szilágyi már a kormány kegyét keresi. A Dorosz projekt megbukott, így most új „utakat” kell találni. Vajon Szilágyi által Gödre hozott Doroszhoz köthető személyeket is lecserélik vagy marad a debreceni ügyvéd, és a budapesti „üzletember”?

Szilágyi László már törölte azt a bejegyzését, amiben arról posztolt, hogy ha a Fidesz nyer, csak a fideszesek mehetnek a Balatonra. A békülésnek biztos ártott volna 🙂 Szerencsére az archívum megőrizte az utókornak, és mi szívesen meg is osztjuk.

 

2022. április 27-én Szilágyi László már a kormánydöntést reklámozza, azzal a felkiáltással, hogy meghosszabbítva!

 

Képek Szilágyi FB oldaláról, aki most már a létező összes fidesszel tárgyalni szeretne…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük