Elindulhat a 100 éves Rákóczi úti sportpálya felújítása

A múlt heti ülésén tárgyalta a gödi képviselő-testület Lőrincz László képviselő úr előterjesztésében a Rákóczi úti sportpálya fejlesztését.

A feljesztésről az azóta már sportügyi tanácsnoknak kinevezett Lőrincz Lászlót kérdeztük.

Lőrincz László

 

Első ütemben a műfüves pálya valósul meg, de a képviselő-testület ellenszavazat nélkül áldását adta a következő ütemek pályázatára is, öltözők, csarnok és parkolók kialakítását is tervezi a GSE. Az ülésen kisebb politikai vita ugyan kialakult, de örömmel vettem tudomásul, hogy ellenszavazat nélkül támogatta a képviselő-testület a GSE terveit. 

 

A Rákóczi úti sportpálya megújulásával és a folyamatban lévő további pályázatokkal 2024 végére megszűnhetnek a GSE-nél jelenleg tapasztalható infrastrukturális hiányosságok.

 

Adóssága még az önkormányzatnak az alsógödi csónakház. Sportügyi tanácsnokként javasolni fogom, hogy vegyük fel újra a kapcsolatot a Magyar Kajak-kenu Szövetséggel és egy minőségi és megfizethető csónakházat építsünk közösen a Duna partra. Göd Város lobbi ereje az utóbbi időben növekedett, így esélyesek vagyunk újabb források lehívására.” – nyilatkozta Lőrincz László.

 

 

 

A képviselő-testületi ülésen kiderült, hogy Dr. Horváth László lemondott a GSE elnöki posztjáról, ezzel hosszú évtizedek után új lendületet kaphat a város legnagyobb sportegyesülete.

Szerkesztőségünkhöz eljutott, meg nem erősített hírek szerint a 3-szoros olimpia bajnok Kammerer Zoltán is esélyes arra, hogy megválasszák a GSE elnökének, információnk szerint, ha Kammerer elvállalja, akkor biztosan ő lesz az új elnök, támogatottsága már most hatalmas az egyesületen belül.

Kammerer Zoltán

 

Göd Város díszpolgáránál alkalmasabb személyt mi sem találnánk erre a posztra.

Egy gondolat a “Elindulhat a 100 éves Rákóczi úti sportpálya felújítása

  1. „Adóssága még az önkormányzatnak az alsógödi csónakház. Sportügyi tanácsnokként javasolni fogom, hogy vegyük fel újra a kapcsolatot a Magyar Kajak-kenu Szövetséggel és egy minőségi és megfizethető csónakházat építsünk közösen a Duna partra.”
    A javaslat kevés. Tenni kell a 2018 óta felújítás miatt érthetetlenül lebontott épület újjáépítéséért. Azóta már Göd illusztris intézménye a Széchenyi strandvendéglő is bezárt. Hihetetlen felelőtlenség, amivel a sportkör a témát kezelte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük