Baloldali kihívót kap Dióssi Csaba

Bejelentette a polgármesteri választáson történő indulását Bilinszky Ferenc a Pénzügyi és Jogi Bizottság elnöke.

 

Bilinszky Ferenc hosszú éveken át az MSZP színeiben politizált, így kijelenthetjük, hogy egy ízig-vérig valódi baloldali jelölt indul harcba a polgármesteri tisztségért.

 

Bilinszky Ferenc a Dunakanyar Régiónak elmondta, hogy hosszan mérlegelte a döntést. Többen biztatták, akik megelégelték azt, hogy a mai magyar közéletben csak a Demokratikus Koalíció és a Fidesz törésvonalának mentén lehet gondolkodni. Ez a pártpolitizálás megmérgezi a városi közéletet, éppen ezért a pártpolitikát hátrahagyva, civilekkel közösen egy egyesületet alapított, a Békés Nemzet Egyesületet, akiknek tagjai csakis Dunakeszi érdekeit tartják szem előtt. Nem hajlandó alkudozásra füstös szobákban, sem az ellenzék sikertelen képviselőivel, sem a kormányzópárt helyi képviselőivel; épp ebből a kézivezérelt politizálásból van elege szerinte a választóknak. Olyan hiteles civil személyeket kért fel a csapatába, akik nem most bújnak elő a választások hírére, hanem saját környezetükben, munkájukban elismert és tevékeny emberek.

 

Annak ellenére, hogy Bilinszky Ferenc az MSZP politikusa volt, annak ellenére, hogy tudomásunk szerint a mai napig a dunakeszi MSZP frakció tagja és vezetője az MSZP nem őt támogatja. Talán pont ezek azok a sötét alkuk, ami ellen tenni kíván.

 

Már korábban bejelentette indulását Cseresznyés Csilla, a Momentum Mozgalom jelöltjeként, illetve Tonzor Péter, aki a DK és a helyben nem létező mini pártok közös jelöltjeként indul a választáson.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük