Hányingert kapott Donáth Anna Gyurcsányék új plakátjától

A Momentum Mozgalom elnöke és EP képviselője hányingert kapott a Demokratikus Koalíció legújabb plakátjától. A plakátokat az egész országban terítik majd Gyurcsányék.

 

„De az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból. A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan. …

Gyűlöletkeltő, feleslegesen bántó, és ami a legaljasabb, hogy egy kis pedofilozásért, néhány cikkért és pár lájkért elviszi a közbeszéd fókuszát a bicskei bántalmazásokról, a kegyelmi botrányról és a gyermekvédelemről. Elviszi a fókuszt arról, hogy még mindig nem történt valódi felelősségvállalás és még mindig nem kaptunk valódi válaszokat.”

 

Donáth Anna immár sokadjára támadja a Demokratikus Koalíciót, és annak vezetőit, a Gyurcsány-házaspárt.

Donáth Anna, a Momentum Mozgalom elnöke

Donáth Anna véleményét azonban árnyalja, hogy miközben ő maga támadja a DK-t, addig pártja szembe megy az elnökével és együttműködik a Demokratikus Koalícióval.

 

  • Közösen indítják azt a Karácsony Gergelyt, aki érthetetlen okból nem bukott bele a 99 Mozgalom körüli botrányba, ám az elmúlt 30 év legrosszabb főpolgármestere volt Budapestnek. Szerencsére az LMP felismerte, hogy Karácsonnyal nem nyerhető meg Budapest, és a hírek szerint Vitézy Dávidot indítják főpolgármesterjelöltként.
  • Közösen indulnak a momentumosok Gyurcsányékkal Budapest számos kerületében és indítanak közös jelölteket.
  • Támogatja a Momentum Cserdiné Németh Angélát, a XV. kerület regnáló DK-s polgármesterét is, aki többek között arról híresült el, hogy rendőrökkel és sokollóval lakoltatott ki egy gyerekes családot, mindezt a DK-s gyermekvédelem jegyében.

Felmerülhet a kérdés, hogy ki is vezeti a Momentumot? Donáth Anna, akinek felfordul a gyomra Gyurcsányéktól, vagy valaki ismeretlen háttér ember?

 

Cikkünk megjelenése után Ungár Péter, az LMP társelnöke reagált Donáth Anna szavaira. Ungár szerint a Donáth és a Momentum álszentek.

Donáth Anna tegnap teljes joggal kritizálta a DK pedofilozó plakátjait. A kritikája sok szempontból igaz, de hogy ha Donáth Anna hányingert érzett az „Isten? Haza? Pedofil!” plakátok miatt, akkor mit érzett, amikor a teljes a Momentum frakció „Stop Pedofidesz!” feliratú szöveggel jelent meg az Országgyűlésben?

Felállni a DK-val közös színpadra, megállapodni a DK-val szinte minden önkormányzati helyben, majd ugyanazért hányingerkeltőnek nevezni őket, mint amit a Momentum maga csinál az álszentség és a következetlenség egyik legerősebb koktélja.
Az LMP egy valamit kér a választóktól: ne dőljenek be a Momentum ellentmondásos valótlanságainak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük