Barta László kanyargós életútja egészen a Dunakanyar Infó Média Kft.-ig ér

Barta László személye már sokszor felmerült a korábbi posztokban. Barta László akkor vált „híressé”, amikor a 2021-es ellenzéki előválasztás idején egy luxus BMW-vel karambolozott az M3-as autópályán. A BMW-ből pedig több köteg szavazólap és a hírek szerint 18 millió forint készpénz szóródott szét. Barta a karambol idején éppen Varga Zoltán Péter pártjának, a Jobbiknak volt az észak-magyarországi regionális szervezője.

A balesetet szenvedett luxus BMW és a szavazólapok a földön. FORRÁS: PMKI ASZÓD ÖRS/ BALESET-INFO.HU

Barta László, mint fiatal politikus elsőnek a Momentum színeiben tűnt fel Salgótarjánban. A Barta család Salgótarjánban jól beágyazott, apja a fideszes Nógrád Megyei Önkormányzat főjegyzője volt. Barta a Momentummal rövid időn belül szakított, onnan egyenesen Márki-Zay Péter mozgalmához csatlakozott, ahol operatív igazgatóként funkcionált.

Márki-Zay Péter, Barta Lészló és Kész Zoltán

 

Barta László a 2021-es előválasztási kampányban már a Jobbik szervezője. A náci karlendítéséről elhíresült ózdi Farkas Péter Barnabásnak a kampányát segítette.

Farkas Péter Barnabás, a Jobbik jelöltje 2021-ben

Barta László feltűnt Pest megyében is.

A Magyar Nemzet értesülései szerint Barta szigetszentmiklósi jelenléte 2019-ben indult. Barta László a választási hajrában kezdett forgolódni a településen. Ez volt az a Pest Megyei település, ahol Gödhöz hasonlóan igen hamar szétesett az ellenzéki összefogás, itt is a DK-s politikusokat érte jogtalanság.

Jakab Péter Szigetszentmiklóson, második sorban Barta László

 

Hogyan kerül kapcsolatba Barta László, Bajnai Gordon köre és a Varga Zoltán Péterhez kötődő Dunakanyar Info Média Kft? Erről a sorozat utolsó részében számolunk be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük