Jól szerepeltek a térség települései

Az ellenzékhez köthető Egyensúly Intézet által készített országos felmérésben kiemelkedően szerepeltek térségünk települései, annak ellenére, hogy például a Dióssi Csaba vezette Dunakeszi esetében elfelejtették megemlíteni a Dunakeszi Diáknegyed idei átadását, amely hazánk legnagyobb középiskola építési projektje.

Fótot kiemelten kezeli a munkaanyag, mint az egyik legtöbbet fejlődő települést:

 

„A negyedik legdinamikusabb fejlődésen Fót ment keresztül a vizsgált időszakban. Ugyanazokon a területeken lépett előre,, mint Monor, azzal a különbséggel, hogy a fóti átlagos négyzetméterárak (602 ezer forint) majdnem a legmagasabbak a városok kategóriájában: csak Biatorbágyon (723 ezer forint), Budaörsön (721 ezer forint), Budakeszin (665 ezer forint), illetve Dunakeszin (648 ezer forint) regisztráltak nagyobb összeget.”

Fót korábbi működése botrányoktól volt hangos: egymással verekedő képviselők, villával elektromos szekrényt felfeszítő polgármester, a város pénzét kötvényekkel elvesztő polgármester, választási csalás miatt megismételt választás, de olyan időszaka is volt Fótnak, amikor két polgármestere is volt egyszerre.

 

2019 óta Dr. Vass György irányítása mellett láthatóan jó irányba indult el Fót fejlődése.

 

Gödről sem tesz említést a felmerés, pedig ott is pozitív irányba történt változás mióta az ellenzéki összefogás jelöltjeként polgármesteri mandátumot nyerő, ám lemondott Balogh Csaba helyét Kammerer Zoltán vette át. Az olimpia bajnok sportoló vezetésével Göd rálépett a fóti útra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük