A DK polgármester-jelöltje eltéved Dunakeszin?

Tonzor Péter, a Demokratikus Koalíció polgármester-jelöltje videót tett közzé közösségi oldalán, bemutatva, hogy milyen rossz lett a kihajtás a Dunakeszi SZTK parkolójából. A jelenlegi – valóban – nem szerencsés formában az SZTK parkolóból tényleg nem lehet behajtani az új körforgalomba, ezért nem annyira egyszerű Alag irányába eljutni, na de nem is annyira bonyolult. Az önkormányzat és a polgármesteri hivatal dolgozik a megoldáson.

 

Tonzor Péter ennek alátámasztásra egy akkora kerülőt tett, hogy még Greta Thunberg is odaláncolná magát valamihez. A DK polgármester-jelöltje arra sarkalja a követőit, hogy feleslegesen kerüljenek több, mint 500 métert.

Tonzor féle 500 méteres kerülő

Ne kövessék Tonzor Péter iránymutatásait, ha már kocsival közlekednek, akkor óvják a bolygót, hiszen mindannyiunknak joga van az egészséges környezethez.

 

A SZTK parkolót elhagyva a Kis utcán balra fordulva, jelentősebb kerülő nélkül hajthatnak Alag irányába. A Dr. Cseresznyés Ernő utcából semmi sem gátolja a balra kanyarodást a Kis utca irányába, ott szaggatott felfestés van, ahogy ez Tonzor Péter videójában is látszódik.

Tonzor Péter videóján is látszik a szaggatott felfestés

 

Ha az SZTK parkolójából Alag felé haladna, kérjük, így tegye:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük