A Szent Korona felállítását akadályozná meg Varga Zoltán Péter, a Jobbik megyei elnöke

A gödi Búzaszem Katolikus Általános Iskola és Művészetoktatási Iskola alapítványa, a Búzaszem Alapítvány pavilon jellegű Szent Korona építmény felállítására pályázott Pest Vármegye Önkormányzatához. A pályázat sikeres volt, így egy oktatási és közéleti céllal mindenki számára megtekinthető és látogatható Szent Korona építmény valósulhat meg Gödön. Kivéve, ha sikerrel akadályozza meg a beruházást a Jobbik-Konzervatívok Pest Vármegyei frakciója.

Varga Zoltán Péter a Jobbik Pest Vármegyei elnöke felülvizsgálati kérelemmel támadta meg Pest Vármegye Önkormányzatánál a Váci Egyházmegye fenntartásában működő katolikus iskola Szent Korona építményét.

 

Varga Zoltán Péter korábban büszkén vállalta, hogy jobbikosként magára a Szent Koronára tett esküt. Varga most mégis a Szent Korona építmény megépítése ellen kampányol, sőt külön kérvényezte is, hogy ne épülhessen meg Szent Korona építmény Gödön.

Varga Zoltán Péterről kiderült, hogy kapcsolatban áll a volt MSZP-s miniszterelnök, Bajnai Gordon körével, miközben pont Bajnai Gordon cégeinek tevékenysége miatt büntette meg az Állami Számvevőszék a Jobbikot. Varga Zoltán Péter most a Jobbik egyik legalapvetőbb jelképének számító Szent Korona ellen intéz támadást.

3 gondolatokat “A Szent Korona felállítását akadályozná meg Varga Zoltán Péter, a Jobbik megyei elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük