Hétvégén újra Dunakeszi Feszt, immár 12. alkalommal

12. alkalommal kerül megrendezésre Dunakeszin a 3 napos zenei és kulturális fesztivál, a Dunakeszi Feszt.

 

Sorba vettük a legfontosabb tudnivalókat.

 

A rendezvény a dunakeszieknek Dunakeszi Kártyával teljesen ingyenes.

Dunakeszi Kártyát applikáció segítségével is tudnak igényelni.

Android

iOS

 

Belépés

Előre megváltott jegyet és Dunakeszi Kártyát is érvényesíttetni kell a bejáratnál, ennek ellenőrzése után kapják meg vendégek a belépésre jogosító karszalagot.

A napi belépő karszalag egyszeri belépésre jogosít, a bérlettel a terület természetesen többször elhagyható!

 

18 év alatt csak szülői vagy gondviselői nyilatkozattal lehetséges a belépés!

 

Belépés 18 éves kor alatt a házirendben leírtak szerint lehetséges, azaz szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozat ellenében, MELY FELTÉTELE A BELÉPÉSNEK. Amennyiben a jegyét megváltotta, de nincs nyilatkozata, sajnos nem fogják beengedni és a jegyárat sem térítik vissza. A házirend, a szülői meghatalmazás és a szülői nyilatkozat a csatolt mellékletből elérhető. Saját gyermek esetén kérjük, legyen a szülőnél a gyermek személyi igazolványa.

16 év alatti gyerekek belépéséhez szükséges meghatalmazás, a megjelölt felnőtt személy egyezését a belépésnél ellenőrizni fogják!

16-18 év közötti gyerekek belépéséhez szükséges szülői nyilatkozat.

 

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás elővételben a https://festivalservicekft.livetickethub.hu/events/48532

Jegyvásárlás a helyszínen egész hétvégén a rendezvény nyitvatartási ideje alatt.

 

Dunakeszi társkártyával és vendégkártyával kizárólag a helyszínen – 20% kedvezménnyel – válthatók meg a napi jegyek vagy a hétvégére szóló bérletek.

 

A rendezvény szombaton és vasárnap 10.00-17.00 óra között mindenki számára ingyenesen látogatható! 17.00 óra után csak az maradhat a területen, akinek aznapra vagy egész hétvégére szóló karszalag van a kezén. A karszalag napközben, a nyitvatartási idő alatt bármikor átvehető a jegy vagy a Dunakeszi Kártya érvényesítésével.

10 éves kor alatt a belépés egész hétvégén ingyenes!

 

Kérjük, kutyát a rendezvényre behozni mellőzni szíveskedjenek!

 

Megközelítés busszal

Szeptember 8-án, pénteken a 2-es és a 3-as helyi járat 18.55-ig a rendes menetrend szerint közlekedik, 18.55-től 15 perces sűrűséggel jár egészen szombat hajnal 01.55-ig.

Szombaton 18.40-ig a szombati menetrend szerint fél óránként járnak a buszok, 18.40-től pedig 15 percenként hajnali 01.55-ig.

Vasárnap 16.40-ig félóránként, 16.40-től 15 percenként jár majd a fesztiválbusz.

 

Le- és felszállás a Szent István Általános Iskola megállóban, 200 méterre a rendezvénytől, mert a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy a várható nagy forgalom miatt a busz nem tud – a menetidőket tartva – a repülőtéri buszfordulóig eljutni!

A fesztivál busz menetrendje itt tölthető le: buszmenetrend

Megközelítés autóval

A rendezvény helyszíne a dunakeszi repülőtér a Repülőtéri út végén. Az autósokat táblák és biztonsági kollégák segítik és irányítják majd az ingyenes parkolóba.

 

Megközelítés kerékpárral, rollerrel

  • Dunakeszi Város Önkormányzata a közösségi közlekedési eszközszolgáltatóval, a Lime-val idén is megállapodást kötött, hogy a rendezvény ideje alatt a helyszínen biztosít rollereket, hogy segítsük a hazajutást.
  • Lakossági igényeket szolgálunk ki azzal is, hogy mintegy 100 méter hosszan telepítünk kerékpártárolót a rendezvény helyszínén. Kérjük, a bicikli tulajdonosok gondoskodjanak az eszköz lezárásáról.

Lime applikációja itt tölthető le:

 

Rendezvény nyitvatartása

  • 09.08. 16.00-2023.09.09. 01.00
  • 09.09. 10.00-2023.09.10. 01.00
  • 09.10. 10.00-21.00

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük