Szilágyi László, az ellenzéki összefogás alpolgármestere el akarja adni a golfpályát?

Szerkesztőségünk birtokába jutott az a dokumentum, amelyből egyértelműen kiderül, hogy Szilágyi alpolgármester Göd meghatározó, kiemelkedően értékes ingatlanát, az itt élők féltett kincsét, a golfpálya terület esetleges eladását beterjesztette. A golfpálya jó részt önkormányzati tulajdonú, helyi és országos jelentőségű természetvédelmi terület.

Szilágyi László, alpolgármester

Miért fontos és sürgős ennyire Szilágyinak az ügylet? Információnk szerint ugyanis Szilágyi már a soron következő képviselő-testületi ülésre, azaz február 23-ra napirendre tűzte és előterjeszti a kérdést.  Miután utánajártunk a pontos helyrajzi számoknak, a megdöbbentő és valósággal sokkoló hírek alapján úgy tűnik, Szilágyi alpolgármester előterjesztőként felel azért, hogy a Göd Város Önkormányzata tulajdonát képező golfpálya esetleges eladása napirendre kerülhet. Az értékesítés lehetősége mindenképpen ott lebeg a város felett:

15) vételi ajánlat a Göd 018//5, 018/51, 6604/1-5, 6607/1-2, 6609, 6612/1-2 hrsz.-ú ingatlanokra (golfpálya) (zárt ülés)(forrás: god.hu)

A jelek szerint, az éppen csak pár napja – a városvezetésben beállt ismert okok miatt – polgármesteri feladatokat ellátó Szilágyi első és legfontosabb intézkedései között szerepelhet, hogy gyorsan túladjon a gödi családok kedvenc sétálóhelyén, ikonikus helyszínén.  Úgy is mondhatnánk, a gödiek családi ezüstjét bocsátaná áruba.

Tenné ezt úgy, hogy a képviselő-testület egy korábbi rendelete szerint a golfpálya jelentős része Ksr, vagyis különleges-sport-rekreáció övezetbe tartozik, amelyhez ráadásul országos és helyi jelentőségű védett természeti területek (védett láp) kapcsolódnak.

Minden bizonnyal érthető, ha mindezekre a gödiek egy emberként hördülnek fel, és tiltakoznának, hiszen az itt élők szíve -lelke a golfpálya.

Cikkünket a témával kapcsolatosan folyamatosan frissítjük.  

Egy gondolat a “Szilágyi László, az ellenzéki összefogás alpolgármestere el akarja adni a golfpályát?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük