Egy ügyvédi iroda kalandos története

A mostani országgyűlési kampány egyik központi témája volt a Biczi-Turi Ügyvédi Iroda tevékenysége.

Dorosz Dávid, és a Doroszhoz köthető politikusok, pl. Hlavács Judit, illetve a Dorosz kampányt toló média számtalan alkalommal emelte ki, hogy a Biczi-Turi Ügyvédi Iroda milyen sokat dolgozik a térségben, többek között Dunakeszinek és Pest megyének.

Arról bőszen hallgatnak a fenti szereplők, hogy a Biczi-Turi Ügyvédi Iroda Gödnek is dolgozik.

A gödi ellenzéki politikusok által kormánypártinak beállított ügyvédi iroda, Gödön is folyamatosan foglalkoztatva van.

Dorosz Dávidot és körét zavarja és fideszezésbe kezd, ha a Biczi-Turi Ügyvédi Iroda fideszes vezetésű önkormányzatnak dolgozik. De az már nem zavarja Doroszt és körét, ha a momentumos vezetésű Gödnek dolgoznak, arról hallgatnak.

Hlavács Judit, az ügyvédi irodát többször próbálta meg összemosni a kormánypártokkal, de tudomásunk szerint alpolgármestersége alatt egyszer sem emelt szót az ellen, hogy az iroda Gödnek dolgozzon.

Hlavács több, mint egy évig legitim vagy illegitim alpolgármester volt Gödön. Miért nem zavarta, hogy a Biczi-Turi Ügyvédi Iroda szerződésben áll Göddel? Gödön jók, de máshol már fideszesek, kedves képviselő asszony?

Bicziék 2019. októbere óta a mai napig szerződéses kapcsolatban állnak Göd Város Önkormányzatával, göd momentumos polgármestere még akkor sem vált meg Bicziéktől, mikor egyedül vezette a várost, tehát elégedett munkájukkal.

Információnk szerint Dr. Turi György az előző rendes testületi ülésen jelen volt a gödi képviselő-testületi ülésen, és nem szerződést bontani ment, hanem további bizalmi feladatokkal látták el.

Vajon ezért nem frissül a határozatok tára Gödön? Titokban maradjon a megbízás?

Mi a kettős mérce, ha nem ez?

A Kimittudon elérhető információk, azért csak 2020 végig vannak, adatok, mert akkor kérte le őket a Göd-ért egyesület.

Biczi göd kifizetések 2020 végig. Ezen látszik, hogy folyamatosan ment a kifizetés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük