Már pénzért toborozank dolgozót a gödi polgármesteri hivatalba

Mi is beszámoltunk arról, hogy a fél pénzügyi osztály felmondott a polgármesteri hivatalban. Értesülésünk szerint, távozóban van vagy elment az adóosztály vezetője, illetve a főépítész is Gödről.

Ilyen előzmények után jutott el hozzánk a hivatalból az a hír, hogy a polgármester és a jegyző – talán végső elkeseredésében – 100 ezer forintot ad annak a dolgozónak, akinek sikerül új munkatársat csábítania a hivatalba. Egyetlen egy kritériuma van a plusz juttatásnak: az új dolgozó bírja ki a próbaidő végét.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy, miközben a köztisztviselők és közalkalmazottak kart karba öltve távoznak Gödről, addig Balogh Csaba továbbra is ismerőseivel, barátaival köt megbízási szerződéseket a képviselő-testület háta mögött.

Legutóbbi testületi ülésen Dr. Pintér György bizottsági elnök felvetette, hogy meg kéne szüntetni a felesleges pozíciókat. Határozati javaslatáról többszöri kérésének ellenére Balogh Csaba szavaztatni sem volt hajlandó. Balogh ismét megmutatta, hogy a demokrácia felfogása nem igazán európai.

1:25:20-tól megtekinthető:

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=396363765627060

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük