Sportlegenda a gödi medencében

Ismerős arcra lettem figyelmes a melegvizes medence sarkában. Kis társaságban beszélgetett fiatalkorom nagy kedvence, Klampár Tibor kétszeres világbajnok. Készséges volt és kedvesen elbeszélgettünk a mindig vicces, humoros asztaliteniszezővel. Igen, talán sokaknak hihetetlen, de közel a hetvenhez még mindig aktívan játszik alacsonyabb osztályban, és nem igen akad legyőzője. A Celldömölk extraligás csapatának pedig a vezetőedzője. Elmondta, ha ideje engedi sokszor jár erre, hiszen sok ismerőse, barátja lakik a környéken. 

Klampár Tibor (fotó: M4 sport)

A Dunakeszi VSD asztalitenisz szakosztálynak is többször a vendége volt. 

Egy vicces történetet is megosztott a 80-as évekből: barátja, aki a Dunakeszi Vasutasban focizott kihívta egy évet búcsúztató teremfocira. Olyan jól ment Tibinek a játék, hogy a csapat intézője – aki nem ismerte fel – le akarta igazolni a Vasutasba és rögtön egy raktárosi állást is kínált neki a Járműjavítóban.

Volt válogatott társaival Jónyerrel és Gergely Gabival örülnek annak, hogy a jelenlegi sportvezetés nem felejtette el őket 2018- ban életműdíjat, 2021 – ben Prima Primissima díjat vehettek át.

Jónyer István- Klampár Tibor- Gergely Gábor trió, világbajnok asztaliteniszezõk, a magyar sport kategória kitüntetettjei a Prima Primissima díjátadó gálán Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Tibor!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük