Gödön elmaradtak az ünnepek?

Térségünk három települése más és más módon készült az ünnepekre.

Fóton minden hétvégén színes, változatos műsorral kedvestek az ott lakóknak, kicsik és nagyok is találtak maguknak programot, december elejétől pedig korcsolyapálya is várja a sportolni vágyókat.

Dunakeszin idén új helyszínre költözött a karácsonyivásár és a jégpálya. Idén a Barátság úti lakótelep lett a városi karácsony központja. A minden nap nyitvatartó vásár mellett hétvégente, szombaton és vasárnap programok várták a helyiket. A korcsopálya szintén várja a gyerekeket és felnőtteket. Dunakeszi fergetes szilveszteri bulira is készül.

Gödön nem adnak az ilyen dolgokra. Gödön se korcsolyapálya, se karácsonyi vásár nincs. Az adventi hétvégéket sikerült négy különböző helyszínre szervezniük, ezzel megtörve az ünnepi hangulatot. A gödieknek esélyük sem volt arra, hogy közösen ünnepelhessenek, közösen átélhessék az ünnep varázsát. Gödöt elfelejtették még kidíszíteni is, a kikerült 3-4 dísz, egy kisebb falunak is kevés lenne, nemhogy egy agglomerációs városnak.

A gödi Facebook csoportokban is jele van az elégedetlenségnek. Sokan a korcsolyapályát hiányolják, de még a polgármesterhez végtelen lojalitással bíró Szeretünk Göd csoport egyik adminja is a dunakeszi szilvesztei műsort ajánlja a gödiek figyelmébe.

 

Biztos jön majd a szokásos érvelés Balogh-tól, hogy elvették a Samsungot és a csúnya kormány tönkre akarja tenni Gödöt, de aki járt a szintén ellenzéki Vácott, az láthatja, hogy egy ellenzéki település is tud színvonalas ünnepet szervezni, ha akar.

Gödön 2017-ben még sehol se volt a Samsung, de már akkor is volt korcsolyapálya.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük