Lejárató kampányt indított a DK Vajda Viktória momentumos politikus ellen

Tonzor Péter, a DK választókerületi elnöke saját politikusi oldalán osztotta meg azt a bejegyzést, amelyben a Momentum gödi és pest vármegyei politikusát támadják. Tonzor Péteren kívül Radnóti Henrik, a DK volt önkormányzati képviselője is megosztotta a posztot, de ő a gödi és dunakeszis közéleti csoportokban tette mindezt.

 

De mi lehet a „bűne” Vajda Viktóriának, miért vált a gyurcsányisták célpontjává?

Tanácsnok lett a gödi önkormányzatban. Ennyi elegendő volt ahhoz, hogy a magát demokratikusnak valló egylet lejárató kampányt kezdjen a képviselő asszonnyal szemben.

A kedves olvasó most azt hiheti, hogy Vajda képviselő asszony valami különleges pozíciót kapott, de nem. Rajta kívül még 6 képviselő lett tanácsnok, köztük az LMP-s, a Jobbikos és a DK-ból már korábban kilépett képviselő is.

Érdekes módon Gyurcsányékat csak Vajda Viktória pozíciója zavarta, az LMP-s, Jobbikos és DK-hoz köthető személy tanácsnoksága nem.

Arról az apró tényről megfeledkeznek a magukat európai demokratának tartók, hogy Vajda Viktória nem szavazta meg a tanácsnoki rendszert, és nem szavazta meg a tanácsnokokat sem. Sőt, a Magyar Narancsnak adott interjújában kifejtette, hogy „Ha nem működik a rendszer, akkor nem fogok élni ezzel. Nem a fizetés motivál, ha elveszik ezt a tisztséget, és leviszik a fizetésem, akkor leviszik.

Ha nem tudnánk, hogy jövőre önkormányzati választások lesznek, azt hihetnénk, hogy ez csak a megszokott ellenzéki tehetetlenség és a megszokott gödi DK-Momentum belharc. A tavaszi gödi időközi választásokon a két „DK-s”, azaz „független” jelölt megbukott. A békásmegyeri Szilágyi Lászlót az eddigi legnagyobb aránnyal verte Kammerer Zoltán a polgármesterségért folyó küzdelemben, míg Rónai Sándor EP képviselő volt asszisztense, Gyöngyössy Kálmán mindössze 7%-i szavazó támogatását tudta csak megszerezni.

 

Ez a lejárató poszt feltehetőleg már a 2024-es önkormányzati választásoknak szól.

 

Az eredeti poszt alatti kommenteket csak a békés olvasóinknak ajánljuk, bár tanulságos:
https://www.facebook.com/groups/5012578428795354/posts/6297970480256136

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük