Megkezdődik a Duna út felújítása

Markó József képviselő úr  tájékoztatása szerint szeptember 15-én megkezdődik a Duna út felújítása.

 

Elkezdődik a Duna utca felújítása. A DMRV cseréli a gerinc és a házi bekötések csöveit,melyről az alábbi levélben tájékoztatja az ingatlan tulajdonosokat. A munkálatok az arra közlekedőket is jelentősen érintik majd:
Tisztelt Göd, Duna-Ady úti Ingatlantulajdonosok!
A Pest Megyei Önkormányzat 2022. július 19. keltezésű Duna úti és Ady Endre úti ingatlantulajdonosoknak címzett levelével összhangban az alábbiakról tájékoztatjuk az érintett Lakosságot.
Társaságunk a Göd, Duna úton (Pesti út – Honvéd sor közötti szakaszán) 2022.09.15-én csütörtökön megkezdi a korábban tervezett ivóvízvezeték rekonstrukcióját, mely várhatóan október végéig tart majd.
Tekintettel az érintett útszakasz jelentős forgalmára a szükséges biztonsági intézkedésekre fokozott figyelem hárul. A kivitelezés során a forgalomkorlátozások a közútkezelő Magyar Közút Nonprofit Zrt. hozzájárulásával és szakfelügyeletével történnek.
Az új vezeték megépítése során az elosztóvezeték mellett, a házi bekötővezetékek cseréje is meg fog történni, melyben előzetesen kérjük felhasználóink együttműködését. A kivitelezés megkezdése előtt a munkálatokról részletesebb tájékoztatást is kap az érintett lakosság.
A rekonstrukciós munkálatokkal járó járműforgalom korlátozással, kellemetlenségekkel kapcsolatban kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük