Április 3-án választ az ország – Szuchányi Gábor (Normális Párt)

Pest megye 5. sz. választókerületében induló jelölteket mutatjuk be. A bemutatás sorrendje “ábécé” rendben történik. A bemutatáshoz a jelölt hivatalos anyagait használjuk, módosítás nélkül.

Szuchányi Gábor – Normális Párt

 

Budapesten születtem, de immár 22 éve Veresegyházon élek. Végzettségemet tekintve Informatikus mérnök vagyok. Egyedül nevelem a kislányomat, mivel 8 éve özveggyé lettem.

Soha nem képzeltem magamról, hogy valaha választáson indulok, és a Parlamentbe készülök… Habár informatikusként több mint egy évet dolgoztam egykoron a Tisztelt Házban.
Távol ált tőlem a politika, de az elmúlt időszak és a jelenlegi kaotikus politikai és társadalmi helyzet ráébresztett arra, hogy felkeljek a fotelből és megmutassam: igenis lehet tenni a változásért!
A Normális Élet Pártjával, annak eszméivel, céljaival maximálisan egyetértve, velük karöltve kívánok a tettek cselekvő mezejére lépni.
A politizálást, a politikai életet a különböző szakmák irányából közelítem meg, és látom a megoldást, a kivezető utat a mai magyar regnáló politikai helyzetből.
Mindenki csinálja azt, amihez ért!
Egy olyan Magyarországot képzelek el, ahol az embereket megbecsülik, és az emberi élet áll az értékrend középpontjában.

Telefonszám: +36 30 501-5504
E-mail cím: gabor.szuchanyi@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük