Április 3-án választ az ország – Lőrincz László (Valódi Demokrata Párt)

Pest megye 5. sz. választókerületében induló jelölteket mutatjuk be. A bemutatás sorrendje “ábécé” rendben történik. A bemutatáshoz a jelölt hivatalos anyagait használjuk, módosítás nélkül.

 

Lőrincz László – Valódi Demokrata Párt

 

A demokratikus jelöltek közül egyedüliként a körzetben született, a körzetben él és a körzetben dolgozik. Pedagógus, 7 gyermekes családapa. Profi sportolóként tagja volt az olimpiai válogatott keretének, és NB1-es szinten focizott. Edzőként több ezer gyerek fejlődését segítette.

Fiatal kora ellenére 2014-ben már a Demokratikus Koalíció gödi polgármester-jelöltje és képviselő-jelöltje. 2015-től a Demokratikus Koalíció gödi képviselője. 2019-től a Demokratikus Koalíció alpolgármestere Gödön. 2019-ben az ellenzéki lista első helyén szerepelt a településen.

Tapasztalt, kompromisszum-kész politikus, akihez számos fejlesztés elindítása köthető. Megszerezte a gödi Kék Duna komplexum sportcsarnokát a gödi sportegyesületnek, így télen nem kellett a mínuszokban edzeni a gyerekeknek. Rendet tett a gödi óvodákban, sportpálya fejlesztési programot vezényelt le Gödön, körzetében számos utca került leaszfaltozásra, megújult a bölcsőde környezete és annak kerítése. A térség olyan képviselője lenne, aki elismeri a korábbi évek munkáját, folytatni kívánja a megkezdett fejlesztéseket. Az új projektek elindítását jó szívvel és munkával támogatná, legyen az fóti, veresi vagy csomádi kezdeményezés.

Dorosz Dáviddal ellentétben nem venne el a térség településeitől évi több száz milliós fejlesztési forrást, miközben Gödnek mind működésre, mind fejlesztésre közel 3 milliárd forint jutna a Samsung SDI adójából.

Dorosz Dáviddal ellentétben a jogerősen joggal való visszaélésért elmarasztalt gödi polgármestert mind emberileg, mind politikailag alkalmatlannak tartja a posztjára, ahogy az LMP-s, a Jobbikos és a volt DK-s képviselő is, ahogy Rónai Sándor, a DK EP képviselője is.

Lőrincz László a legismertebb, legbalosabb jelölt. Több generációs vasutas család tagja. Édesapjával – Lőrincz Lászlóval – évtizedek óta szolgálják a közérdeket. Sport- és közösségi életben mai napig aktívak. A járműjavító volt vezetőjével, Varga Lajossal közösen hosszú évekre megalapozták a Vasutas Sportegyesület sikereit.

Lőrincz László közéleti szerepvállalását egész családja, sporttársai és barátai is büszkén támogatják.

Győzelme esetén egyedüli indulóként biztosan a Demokratikus Koalíció frakcióját erősítené. Frakciótagságával szemben a párt vezetése sem emelt kifogást. Aki Lőrincz Lászlóra szavaz, az Európára, a baloldalra és a Demokratikus Koalíció parlamenti frakciójának erősödésére szavaz.

Szavazzanak Lőrincz Lászlóra, szavazzanak a kormányváltásra!

Lőrincz László Facebook oldala: itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük