Magánorvosi klinikát reklámoz Göd polgármestere?

Balogh Csaba hivatalos polgármesteri Facebook oldalán reklámozza a nem rég megnyitott Medalpin Medical Center magánorvosi rendelőt.

Mai világban nem szokatlan, hogy egy vlogger, youtuber termékeket, szolgáltatásokat reklámoz az oldalán, egy polgármestertől azonban még nem láttunk hasonlót.

 

 

Balogh Csaba és Kocsis Zoltán

Balogh Csaba által reklámozott és megosztott link viszont a Google szerint egy támadó oldalra irányít, érdemes vigyázni a kattintással.

 

Ha egy kicsit utána nézünk az elérhető céginformációknak, akkor több érdekességet is találhatunk a Medalpinról.

  • A cégnek nincs telephelye Gödön, mégis ott üzemel és látja el az oda érkező betegeket.
  • A cég székhelye egy kicsi Ipoly menti faluban, Tésán van, egy olyan címen, ahol legalább 50 cég van bejegyezve.

 

Tésa Petőfi utca 16

Kocsis Zoltán nem ismeretlen a gödi önkormányzatban. Másik cégével a Bodalpin bt-vel, már állt szerződésben az önkormányzat. Igaz, az érdekes véget ért.

Részlet egy korábbi jegyzőkönyvből:

Kopász Sándor: Az önkormányzat ennek megfelelően megbízta a Bodalpin Bt a feladatok elvégzésének teljesítésére 2008. március 31 i határidőre. Ezt a határidőt a vállalkozó a mai napig csak elkezdte de a munkát feladatot nem végezte el. 2008. október 3. – án a helyszínre hívtuk a vállalkozót, én is Szabó Csaba elnök úr is ott volt és rögzítettük mindent amit tapasztaltunk és a végső határidőt 2008. november 1.- i dátummal rögzítettük ezen jegyzőkönyv tartalmát a vállalkozó aláírásával tudomásul vette. Javasolnám a bizottság felé hogy ezzel a vállalkozással a megbízást mondjuk fel. Viszont a feladatot végre kéne hajtani egy másik vállalkozóval.

Szabó Csaba: többször voltunk kint és láttuk, hogy nem csinál semmit a vállalkozó tavasz óta. Vonjuk meg a bizalmat és a munkát a vállalkozótól. Nem értesített minket arról, hogy miért nem csinálta meg, így ne fizessünk neki ki semmit. A maradék fák kivágására kéri Kopász Sándort, hogy keressen vállalkozót.”

2008-ban az akkori Környezetvédelmi Bizottság felmondta a Bodalpin Bt. Megbízását, mivel nem végezte el a feladatát.

 

Gödi lakosok szakellátását a – kivül-belül megújult – Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet látja el. Göd Városa az elmúlt 10 évben nulla forinttal járult hozzá a rendelő működéséhez és a gödi polgárok ellátásához.

Most, hogy ennyire szívén viseli a gödi emberek egészségét a polgármester, vajon a 2022-es költségvetés terhére mennyi pénzzel szándékozik támogatni a gödi lakosság ellátását végző intézményt? Nem minden gödi embernek futja magánorvosi ellátására.

Medalpin elérhető céginformációi: cégkivonat, Medalpin Europe Kft., Tésa Petőfi utca 16

Ezen tényeket olvasva valódi a kérdés: Balogh Csaba miért reklámozza a Medalpin Medical Centert?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük