Jelentős adomány gyűlt a Búzaszem iskola tornatermének építésére

Összefogással jelentős adomány gyűlt a Búzaszem iskola tornatermének építésére az IKL túra és terepfutás napon

 

2021. október 24-én, vasárnap, hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezte meg Gödi Lokálpatrióták Egyesület az Iván Kovács László emléktúra és terepfutás napot. Az esemény célja volt, hogy Göd ’56-os hőse előtt tisztelegjenek, és, hogy Iván Kovács László neve és sorsa a gödiek számára egyre ismertebbé váljon. A sportos program egyben egy jótékonysági és zöld esemény is volt. Egyesület a rendezvényre befolyt nevezési díjakat egy az egyben felajánlotta a Búzaszem iskola tornatermének építésére, valamint minden induló után további 1000 forintot ajánlott fel az Újház Centrum – Piramis Építőház Kft. is. A rendezvényen lehetőség volt szemétszedésre is, amihez a zsákokat Egyesület biztosította, így tiszta ösvényeket tudtak magunk után hagyni. Az útvonal kijelölésében a Gödi Futóklub nyújtott pótolhatatlan segítséget.

 

Közel 500-an döntöttek aznap a sport, a jótékonyság és emlékezet mellett, és vágtak neki a 7-14 vagy 23 kilométeres távoknak. Családokat láttunk túrázni, voltak olyan pici gyerekek, akiket hordozóban vittek a szülők. Öröm volt látni, hogy sok nagyszülő is jelen volt a kisunokájával, gyermekeivel a programon.

 

Bővebb információ: https://www.godilokalpatriotak.hu/2021/11/23/osszefogassal-jelentos-adomany-gyult-a-buzaszem-iskola-tornatermenek-epitesere-az-ikl-tura-es-terepfutas-napon/?fbclid=IwAR35WSktxiyi86BeBDNvNybguV99I0NNqEdJoGNIq38Ue4iy7B2nCaQII9U

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.433526401725733&type=3

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük