Adventi forgatag Dunakeszin

Jégpálya, adománygyűjtő faház, ünnepi finomságok és sok-sok színpadi program, közös gyertyagyújtás a program az adventi időszakban.

November 27-én kezdődik az adventi vásár és ünnepi rendezvénysorozat Dunakeszin. Idén új helyszín, a Casalgrande tér öltözik ünnepi díszbe. Kézműves termékekkel, forralt borral, finomságokkal és jégpályával várunk kicsiket és nagyokat a hét minden napján karácsonyig, és még utána is. Az ünnepi rendezvénysorozat házigazdája Szabó József egyházügyi tanácsnok és Seltenreich József, a körzet önkormányzati képviselője.

Szombaton és vasárnap színpadi műsorokkal, gyermekprogramokkal és a már hagyománnyá vált ünnepi gyertyagyújtással készülnek a szervezők.

Idén is lesz adománygyűjtő faház, a dobozokba összekészített játék, könyv és édesség felajánlásokat december 21-ig várják a Casalgrande téren, vagy a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, de a Dunakeszi Óvodai Humán Szolgáltató Központ Bajcsy-Zsilinszky úti telephelyén is leadhatók.

A jégpálya is november 27-én, délután 3 órakor nyit jégtánc majd hoki bemutatóval. A dunakeszi iskolák és óvodák csoportjai hétköznap délelőttönként a már megszokott módon díjmentesen használhatják a jeget. A Dunakeszi Kártya itt is érvényesíthető lesz, kedvezményes jegyvásárlásra jogosít.

(dunakeszi.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük