Április 3-án választ az ország – Kovács Mátyás (Mi Hazánk)

Pest megye 5. sz. választókerületében induló jelölteket mutatjuk be. A bemutatás sorrendje “ábécé” rendben történik. A bemutatáshoz a jelölt hivatalos anyagait használjuk, módosítás nélkül.

 

Kovács Mátyás – Mi Hazánk

Kovács Mátyás helyi képviselőjelöltünk 1983-ban született, 38 éve él Dunakeszin, jól ismeri a helyi problémákat. Párjával három gyermeket nevel, és helyi építőipari vállalkozó. Szakmáját tekintve lótenyésztő, ezért áll hozzá közel az Alagi lósport és annak felvirágoztatása. Kedvenc időtöltése minden olyan dolog, ami a vízhez köthető: horgászat, úszás, hajózás és mindenféle egyéb vízi sport.

2006 óta tudja, hogy tennie kell valamit az ország és a nemzet érdekében, hogy pozitív változás legyen. Legfontosabb elvei a becsület és az egyenes beszéd, mindig kiáll a jó cél érdekében, semmilyen támadás nem rendíti meg. Nagyon fontosnak tartja, hogy újra legyen megfelelő szakmunkásképzés, mert nap mint nap tapasztalja, hogy milyen nehéz jól működni a jelenlegi helyzetben. Főbb céljai az úthálózatok korszerűsítése, a tömegközlekedés javítása, a csapadékvíz megfelelő elvezetése, és egyik legfontosabb célja a szelektív hulladékgyűjtés újratervezése, és annak újrahasznosítása minden területen.

Email címe: kovacs.matyas@mihazank.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük