Már a választások előtt elbukott Dorosz – nem kerül vissza Gödhöz a Samsung

Dorosz Dávid és hű szövetségese, a bíróság által hatrendbeli joggal való visszaélés miatt elmarasztalt gödi polgármester lassan egy éve azzal kampányol, és azzal hitegeti a gödieket, hogy Dorosz Dávid majd visszaadja a Samsung-ot Gödnek.

Balogh Csaba felesége, Vajda Viktória, aki valamilyen rejtélyes oknál fogva „önkormányzati vezetőnek” tartja magát, két napja még azt írta, hogy Dorosz Dávid mind a hét településnek kiváló képviselője lesz majd. Vajda példaként a gödi különleges gazdasági övezet megszüntetését emelte ki.

Ezzel két baj van, hogy egyik sem igaz.

  1. Ha megszüntetné Dorosz javaslatára egy leendő kormány a gödi KGÖ-t, akkor a másik 6 település 4 év alatt alsó hangon 4-5 milliárd forinttól eshet el. Ki szavazna olyan képviselőjelöltre, aki bevallottan ekkora károkozást ígér 6 településnek?
  2. A gödi különleges gazdasági övezetet eszébe sincs megszüntetni még az összefogás ellenzéki pártjainak sem.

 

Inotay Gergely

Inotay Gergely, Dorosz csapattársa, és a hatpárti ellenzéki összefogás váci jelöltje tegnap nyíltan lenyilatkozta, hogy egy esetleges kormányváltás esetén sem kerülne vissza Gödhöz a Samsung.

„a Samsung iparűzési adójából minden érintett település az okozott terhelésnek megfelelően részesüljön;”

Inotay továbbra is Pest Megyében bízik, hiszen csak a jelenlegi konstrukcióban lehetséges az, hogy több település is részesül a Samsung adójából.

Arról igen ritkán beszél a Balogh-Dorosz tandem, hogy Göd kapja ma is a Samsung adóbevételeinek 65%-t.

Dorosszal ellentétben Inotay Gergely felelős politikusként nem elvenne a településektől 4-5 milliárd forintot, hanem inkább támogatná őket.

 

A Dorosz-Balogh tandem terve a választás napját sem élte meg, már a saját táborukban sem találnak szövetségest.

Felelős politikusokra szavazzunk április 3-án, az ideküldött pártkatonákat küldjük vissza a feladónak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük