Andrejka Zombor átverte a választóit? 2.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a sokak szerint az előre lejátszott hatpárti előválasztás idején leadott FEDDHETETLENSÉGI nyilatkozatban Andrejka Zombor hazudott, átverte a választóit és a támogató pártokat.

 

Az interneten elérhető vagyonnyilatkozatai körül is több kérdés felmerül.

Az már nyílt titok, hogy Andrejka Zombornak köztartozása volt, ami miatt nem kerülhetett fel az ún. KOMA listára.

 

Nézzük Andrjeka Zombor által beadott vagyonnyilatkozatokat.

 

2020 január 18-án beadott vagyonnyilatkozata:

 

Andrejka Zombornak saját bevallása szerint se autója, se háza, se jövedelme nincs, sőt tartozásai se. Saját bevallása szerint nincs köztartozása, mégsem sikerült felkerülni a KOMA listára, vajon hazudott-e Andrejka Zombor a vagyonnyilatkozatában?

2021. január 27-én beadott vagyonnyilatkozata:

 

Még mindig nincs ingatlanja, autója, bevétele, viszont született egy gyermeke, amihez ezúton is gratulálunk.

Saját bevallása szerint nincs köztartozása, akkor miért nem szerepel a köztartozásmentes adatbázisban?  Nehéz hinni Andrejka Zombornak, hiszen még az alpolgármesterségét sem vallotta be, amiről mindenki tudott. Miért titkolja a bevételeit Andrejka?

 

Érdekes, hogy saját állítása szerint nincs autója, de nem rég szóváltásba keveredett egy gödi lakossal. Egy, a Duna út szélén hagyott Volkswagen Passat autót Andrejka magáénak vallott, persze lehet, hogy csak bérli, vagy csak üzemben tartója az autónak.

 

Andrejka Zombor aláírásával vállalta a politikai és bűntetőjogi felelősségét, de mégsem mondott le, mikor kiderült, hogy hazudott. Érdekes, hogy sem a Gödi Összefogásban nincs retorziója, sem a Momentumban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük