Ismét botrányos a képviselő-testületi ülés Gödön

Balogh Csaba nem hajlandó tudomásul venni a közigazgatási bíróság döntését, amely kimondta, hogy Balogh Csaba joggal való visszaélést követett el, amikor leváltotta az alpolgármestereket és helyükre saját frakciótársait nevezte ki.

Balogh Csaba ott volt a bírósági ülésen, hallotta a bíróság döntését, de úgy tesz, mintha nem ismerné a döntés egyértelműségét. Azt állította az ülésen, hogy meg kell várni az írásos indokolást, hogy értelmezni tudják. Segítünk polgármester úr, Ön visszaélt a joggal, a közigazgatási bíróság hatályon kívül helyezte az alpolgármester lecserélését.

A törvény egyértelműen kimondja, hogy

„43. A hatóság döntésének véglegessége

82. § [A döntés véglegessége]

(1) A hatóság döntése végleges, ha azt a hatóság már – az e törvényben meghatározott kivételekkel – nem változtathatja meg. A véglegesség a döntés közlésével áll be.”

Tehát állításával ellentétben már a bírósági ülésen közölték vele a bíróság jogerős döntését.

forás: olkt.net

Balogh Csaba körül feltehetően fogytán a levegő, már saját frakciója sem támogatta az előterjesztését, sőt saját felesége Vajda Viktória is csak tartózkodott.

Az ülés további részében Balogh Csaba megint nem szavaztatott egy képviselői módosításról, hiába kérték a képviselők. Ilyen már korábban is volt. A fura demokrácia felfogásáról ismert Balogh Csaba most sem hazudtolta meg magát. De legalább az ülést nem zárta be, mint tavaly.

Az ülés még tart,. frissítjük a posztot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük