Képviselői beszámolók

Göd város honlapján elérhetőek a képviselői beszámolók.

Balogh Csaba polgármester

Andrejka Zombor

Hlavács Judit

Csányi József

Lenkei György

Markó József képviselő / tanácsnok

Szilágyi László

Vajda Viktória

frissítés megérkezett Hives Gábor és Lőrincz László beszámolója is:

Hives Gábor
Lőrincz László

 

A képviselőket az Mötv. kötelezi arra, hogy beszámolót adjanak. De, ahogy Markó József polgármester is utalt rá

A törvény a 32 § (2) k) pontjában így rendelkezik a képviselő kötelezettségéről: „köteles kapcsolatot tartani a választópolgárokkal, akiknek évente legalább egy alkalommal tájékoztatást nyújt képviselői tevékenységéről.

A tájékoztatás módját és éven belüli időpontját a törvény nem határozza meg és nem is korlátozza, így annak formája szabadon megválasztható. A helyi adottságoknak megfelelően helyi havilap, egyéni szórólap, lakossági fórum, Facebook vagy egyéb közösségi felület is szóba jöhet. Természetesen a honlapon való megjelenítés is, azonban a felsoroltak közül, tekintve a honlap látogatottságát, ez a legkevésbé hatékony.

Fentiek fényében a képviselői beszámolót a városi költségvetés elfogadását követően a körzetemben szórólap formájában, míg a város egészét érintő meglátásaimat a Gödi Körképben, valamint a közösségi felületeken szándékozom közzétenni, mely nyilvános anyagokat természetesen a honlapon történő közlésre is átadok.

A hiányzó képviselői beszámolókat is közzé tesszük, ha lesznek még. Várjuk Dr. Pintér György, Lőrincz László, Híves Gábor és Fülöp Zoltán beszámolóit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük